Reward programma

Het systeem van kortingsbonnetjes in de winkel wordt vervangen door een puntenspaarsysteem, dat nu ook online gebruikt kan worden. Via je persoonlijke account worden je aankopen bewaard en voor elke aankoop krijg je punten, eentje per gespendeerde euro, die je kan omzetten in korting bij je volgende aankoop. Maar dat is niet alles! Je krijgt meteen 100 punten bij het aanmaken van je account! En omdat bij verjaardagen kadootjes horen, krijg je bij elke verjaardag ook 100 punten toegekend! Wat overeenkomt met een korting van 5 euro. Kortingen kunnen vanaf nu dus niet alleen in de winkel maar ook online gebruikt worden!

Maar hoe doe je dit online. Een woordje uitleg!

We hebben dit uiteraard niet zelf uitgevonden :)  Onze webshop heeft hiervoor een eigen app, Smile genaamd. Je vind het op elke pagina van onze website, en dat ziet er zo uit:

 

Als je hierop klikt, kan je een account aanmaken:

 

Vul je gegevens in en klik op CREATE. Je komt in je account, hier kan je eveneens op de knop ‘rewards’ klikken, je krijgt volgend overzicht:

Hierbij staat hoeveel punten je momenteel hebt. Het systeem moet even je nieuwe account verwerken, maar daarna staan hier meteen 100 punten in!

Bij ‘ways to earn’ zie je de verschillende mogelijkheden om punten te verdienen. Vul de datum van je verjaardag in, en je krijgt er 100 bij wanneer die leuke dag eraan komt!

 

Om bij een bestelling je gespaarde korting te gebruiken, klik je op ‘all rewards’, hier komt dan volgend scherm waar je op ‘redeem’ klikt:

 

Via de zwarte bol, die je naar rechts kan schuiven, kan je aangeven hoeveel van je korting je wil gebruiken:

Nadat je op ‘redeem’ hebt geklikt, komt er op het schermpje een code die je moet kopiëren door op ‘copy code’ te klikken.

Deze code vul je in in je winkelwagen bij ‘korting’ (door de code die je kopieerde erin te plakken) en je drukt op ‘apply’:

 

Je korting wordt toegekend!