Levering en retour

Verzending en betaling
De pakjes worden verzonden met BPost. De verzendingskosten binnen België bedragen 5,95 euro, vanaf 95 euro aankoopbedrag is de verzending gratis. Naar Nederland bedragen de verzendkosten 7,95 euro, vanaf 125 euro aankoopbedrag is de verzending gratis. Naar Duitsland bedragen de verzendkosten 7,95 euro, vanaf 125 euro aankoopbedrag is de verzending gratis. Naar Frankrijk bedragen de verzendkosten 10,5 euro, vanaf 125 euro aankoopbedrag is de verzending gratis. Marie Karo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies nadat het pakje bij BPost in behandeling werd genomen. 

Uw verzending is niet standaard verzekerd, dit kan echter op expliciete vraag via een mailtje naar info@mariekaro.be vlak na uw bestelling. De extra verzekeringskost van een pakket bedraagt 1,50 euro. 

Voor betaling hebt u de keuze tussen offline betalen of met creditcard. Indien u voor offline betalen kiest, zal u een mail krijgen na uw bestelling met de nodige instructies. Na ontvangst van de betaling wordt het pakket klaargemaakt voor verzending. Betalingen met creditcard gebeuren altijd in een beveiligde omgeving.

Als uw bestelling is afgerond, krijg u steeds een bevestigingsmail toegestuurd. Indien dit niet het geval zou zijn, gelieve dan contact op te nemen met Marie Karo via info@mariekaro.be. 

Beleid inzake annuleren en restitutie

Overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 49 en volgende van 6 april 2010) heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. De afnemer is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. De afnemer moet op voorhand Marie Karo inlichten over het feit dat er een verzending zal worden teruggestuurd. Het terugsturen van de geleverde zaken is geheel voor eigen rekening en risico van de afnemer. Indien de afnemer na afloop van de termijn van 14 werkdagen de geleverde zaken niet aan Marie Karo heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken kan alleen in de originele of gelijksoortige verpakking en zonder enige gebruikssporen (vlekken, beschadigingen, verknippingen, enz). Alle afgeknipte stoffen en fournituren kunnen enkel worden teruggestuurd met een minimumlengte van 50 cm of een veelvoud hiervan. Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan, draagt Marie Karo er zorg voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag aan de afnemer wordt terugbetaald.