Over ons

 

 

Dit zijn wij, Petra en Eva, twee zussen met een grote passie voor naaien en mode. Zo groot zelfs, dat die passie in 2015 een eigen zaak werd!
Kwalitatieve stoffen voor dameskleding zijn niet gemakkelijk te vinden. Daarom openden we maar gewoon zelf een winkeltje :-). Wat begon als een zijproject naast een voltijdse job, groeide uiteindelijk uit tot een volwaardige zaak in een historisch stadshuisje in hartje Mechelen. De gezellige ruimte is altijd gevuld met mooie damesstoffen, patronen, fournituren en andere leuke hebbedingen voor elke naaister. En uiteraard vind je deze ook allemaal hier, in onze webshop.
Met twee grote collectiewissels per jaar blijft het aanbod gevarieerd en trendgevoelig. We trekken regelmatig naar Parijs en Italië om daar de laatste nieuwigheden te zoeken en unieke, hedendaagse stoffen in te kopen. Zo ziet jouw zelfgemaakte outfit er net uit alsof hij uit een leuke boetiek komt!
Een klein familiebedrijfje betekent ook persoonlijke service. We staan altijd klaar om jou vriendelijk en vrijblijvend verder te helpen. Vragen staat vrij, en tips en tricks krijg je er gratis bij!
Veel liefs,
Petra & Eva